Khamis, 25 Mac 2021

Showcase Lejen Ria dihoskan Dato' AC Mizal setiap Ahad di Astro Ria

Showcase Lejen Ria
Showcase Lejen Ria adalah sebuah program hiburan baru untuk seisi keluarga yang bersiaran pada setiap Ahad jam 9 malam di Astro Ria. Menampilkan penyanyi-penyanyi yang popular di zaman kegemilangan mereka.

Setiap episod akan dipersembahkan dengan pelbagai lagu hit artis selain sesi beramah mesra dan berkongsi kisah & pengalaman sepanjang bergelar artist bersama pengacara Dato' AC Mizal


Episod 1 - Kugiran legenda WINGS melabuhkan sayap sebagai pembuka tirai Showcase Lejen RIA. Gegarkan malam minggu anda bersama barisan asal Wings, dan seleksi lagu-lagu rock terbaik sepanjang zaman.

Episod 2 - Showcase Lejen Ria minggu ini mengembalikan memori terindah 90an menerusi lagu-lagu hit kumpulan Spring dan Slam, bersama vokalis Pop Rock terhebat - Zamani dan Ameng.

Episod 3 - Pentas Showcase Lejen Ria dihangatkan lagi dengan persembahan Ratu Rock Malaysia, Ella, yang kekal memukau setelah lebih empat dekad dalam industri.

Episod 4 - Buat julung kalinya, Vokal Divo Malaysia, Anuar Zain tampil secara eksklusif dalam konsert mini di kaca TV. Imbau semula kenangan terindah percintaan anda dengan Showcase Lejen Ria.