Sabtu, 4 April 2020

Drama Setiaku Di Sini lakonan Fadlan Hazim dan Risteena Munim

Bermula 3 April 2020, saluran Salam HD, unifi TV membawakan drama bersiri 13 episod bertajuk Setiaku Di Sini. Menggandingkan Fadlan Hazim dan Risteena Munim sebagai pelakon utama.

Drama ini diarahkan oleh Rusdi Ramli dan merupakan terbitan A.Aida Production Sdn Bhd. Bersiaran pada setiap hari Jumaat jam 6 petang, saluran 113.

Drama Setiaku Di Sini

Para Pelakon

Risteena Munim, Fadlan Hazim, Muaz Fitri, Khalida Balqis, Zack Kool, Aishah Atan, Dilla Ahmad, Puteri Ateeqah, Ainaa Azhari, Mahmud Ali Bashah, Azhar Amir, Ayu Azlina, Nada Nurshuhada, Effa Alhabsyee, Nur Natasha.


Sinopsis Drama Setiaku Di Sini

Kerana Trauma, Aleesa meletakkan Rayyan dalam situasi yang sangat sukar. Rayyan dituduh mengambil kesempatan keatas Aleesa dan merogolnya ketika Aleesa dalam kesusahan.

Aleesa begitu berhati-hati dengan lelaki kerana dia sering berhadapan dengan kejadian keganasan lelaki terhadap wanita ketika mengendalikan kes kaunseling dan motivasi di syarikatnya.

Walaupun Aleesa sering menerima bunga dari lelaki yang tidak dikenali, namun dia sedikitpun tidak teruja untuk mengenali siapa peminat misterinya itu. Badrul, merupakan satu-satunya lelaki yang dipercayai dan menjadi rakan kongsinya.

Apabila tayar keretanya pancit di tengah jalan, Aleesa tidak membenarkan rakan serumahnya Anis meminta bantuan dari lelaki yang tidak dikenali. Dia menghubungi Badrul untuk membantu. Melihat Badrul untuk pertama kalinya membuatkan Anis terpesona dengan kekacakannya.

Gambar Pelakon