Jumaat, 3 Januari 2020

Drama Seadanya Aku lakonan Zara Zya dan Azlee Khairi

Saksikan drama adaptasi novel bertajuk Seadanya Aku karya Rissa Ahdiya di slot Akasia TV3 bermula 15 Januari 2020. Diarahkan oleh Feroz Kader dan terbitan produksi Country Universal Sdn Bhd.

Drama Seadanya Aku akasia tv3

Para Pelakon

Zara Zya, Azlee Khairi, Elvina Mohamad, Dayana Roza, Redza Rosli, Fadlan Hazim, Sharifah Husna, Azri Iskandar, Ainina Ahmad.Sinopsis Drama Seadanya Aku

Segalanya seakan hancur buat Aufiya. Disaat hari perkahwinan, tunangnya Taufik tidak hadir kerana tidak boleh menerima kisah silam Aufiya. Janji Taufik untuk menerima dirinya seadanya dia, hanya tinggal janji.

Namun muncul Zarul yang menawarkan diri sebagai pengganti menyelamatkan maruahnya di hari pernikahan itu. Aufiya menerima bantuan Zarul walaupun rasa bersalah kerana lelaki itu merupakan tunang kepada Wina yang juga sahabat baiknya.

Perkahwinan itu tidak mampu Aufiya khabarkan hatta kepada kawan-kawan baiknya sendiri kerana yang menjadi suaminya itu hanyalah sekadar pinjaman. Pinjaman seorang sahabat yang dikhianatinya dalam diam.

Hati Aufiya mula berdolak-dalik, antara suami dan sahabat yang dikasihi. Sikap Zarul yang melindungi dan menerima dia seadanya tanpa sebarang syarat mula membuatkan hatinya terbuai. Tapi Wina itu sahabatnya yang paling baik. Melukakan Wina umpama melukakan hati sendiri.

Aufiya bersahabat baik dengan Wina dan Zureen sejak zaman sekolah lagi dan sampai ke alam pekerjaan mereka masih bersama dan tinggal bersama. Namun tanpa disedari wujud perasaan cemburu antara mereka.

Gambar Pelakon
Drama Seadanya Aku akasia tv3

Jangan lupa ikuti kesudahan drama Seadanya Aku pada setiap hari Isnin hingga Jumaat pada pukul 7 malam di TV3.