Selasa, 19 November 2019

Drama Titian Takdir lakonan Fimie Don dan Sweet Qismina

Terbaru di slot Lestary TV3 drama Titian Takdir terbitan produksi Suhan Movies & Trading. Diarahkan oleh Nazir Jamaluddin dan skrip nukilan Sharifah Abu Salem. Drama rantaian 13 episod ini akan mula ditayangkan pada 9 Januari 2020, setiap hari Rabu hingga Jumaat, 9 malam.

Drama Titian Takdir

Para Pelakon

Sweet Qismina, Nadia Brian, Fimie Don, Syazuwan Hassan, Fazren Rafi, Atiq Azman, Bella Dowanna, Dhia Irdina, Habiel Lutfillah, Syamim Razi, Putri Syahadah Nurjannah, Asyiqin Zaed, Balkisyh Semundur Khan, Zarynn Min, Normah Damanhuri, Emelda Rosmila, Yumna Ayuna.Sinopsis Drama Titian Takdir

Kisah empat adik beradik Latifah, Nazmi, Ayoi dan Aishah yang kehilangan ibu sejak kecil. Mereka terpaksa tinggal dengan keluarga mertua tanpa belaian kasih sayang. Kerana kesempitan hidup, adik bongsu mereka Aisyah terpaksa diserahkan kepada keluarga angkat iaitu Datuk Jufri dan Datin Rina. Sejak itu mereka terpisah.

Meningkat dewasa, Nazmi cuba menyatukan kembali adik beradik yang terpisah. Aishah menggangap dia sudah tidak ada lagi adik beradik dan mahu dikenali sebagai Kirana seorang artis. Latifah kini bekerja dengan Dr Kamil di sebuah klinik. Ayoi pula menjadi seorang samseng.

Gambar Pelakon


Jangan lupa saksikan drama Titian Takdir nanti pada setiap hari Rabu hingga Jumaat jam 9 malam di slot Letary TV3.