Selasa, 23 April 2019

Video teaser terbaru drama Jodoh-Jodoh Annisa

Video promo / teaser terbaru bagi minggu ini untuk drama Jodoh-Jodoh Annisa.

Video teaser minggu ini Jodoh-Jodoh Annisa

Sinopsis ringkas bagi episod drama Jodoh-Jodoh Annisa minggu ini.

Episod 45
Attar datang cuba bawa Puan Hayati untuk berjalan-jalan di taman. Chelsea, Busang dan Dimas keliru kenapa Nizam perlukan CCTV dalam biliknya. Karl mula teringatkan ibunya.

Episod 46
Saksi beritahu mahkamah keluarganya telah dipisahkan angkara perbuatan Azhar dan Puan Hayati. Annisa berharap Nizam dapat membantunya untuk menyelamatkan Puan Hayati.


Video Promo Minggu Ini

Episod 47
Karl masih gembira dengan kandungan Rita dan tidak marah apabila mengetahui Rita sudah menyerahkan tugasnya kepada Haris. Daniella mencari Karl dan mahu teruskan hubungan dengan Karl.

Episod 48
Khadijah marahkan Alex yang pulang lewat. Khadijah mahu Alex bersikap dewasa seperti Rizal. Syafiq beranikan diri untuk memberitahu perasaan sebenarnya kepada Annisa.

Episod 49
Haris temukan Karl dan Rita pada Jackie. Rita tak mahu Karl berpura-pura menyukai bayi yang dia sedang kandung. Sesuatu berlaku kepada Puan Hayati di penjara.

Episod 50
Annisa sudah dapat membuka kandungan pemacu pena. Syafiq keliru dengan masalah Sheila dan baru dapat tahu perasaan sebenar Sheila. Eliza letakkan syarat jika Annisa ingin bantuannya.

Episod 51
Sheila mahu tahu perkembangan perkenalan Annisa dengan Rizal. Jackie rasa sesak nafas dan bayangkan sesuatu yang buruk akan berlaku kepada Adam.

Episod 52
Annisa dan Syafiq masih bersedih dengan pemergian Sheila. Khadijah berharap Rizal dapat bantu mengubah perangai Alex. Dimas keliru dengan perubahan yang berlaku pada Chelsea.

Episod 53
Anissa dan rakan-rakan semuanya gembira dengan pembebasan Puan Hayati. Haris memberitahu Saleh, dia tahu perbuatan Alex dan Rita. Karl dan Rita cuba bersembunyi.

Episod 54
Chelsea tidak mahu akur kehendak Saleh untuk menjual rumah pusaka mereka. Ada konfrontasi antara Nizam dan Chelsea tentang prestasi kerja Chelsea. Daniella cuba memujuk anaknya Adam yang kini bersedih.

Episod 55
Saleh mahu Alez berusaha untuk dapatkan kuasa dalam KCorp. Annisa berjumpa Chelsea kerana Annisa rasa tak pasti untuk berkahwin. Nizam masih cuba mengganggu Annisa.

Episod 56
Rita masih berkelakuan tidak normal. Hubungan Syafiq dan Annisa masih dingin. Khadijah membuat satu mesyuarat tergempar dan Alex juga dijemput hadir.

Episod 57
Annisa dapat laporan yang Alex sering mengganggu Eliza. Daniella marahkan Pia dan Adam kerana cakap dgn orang tak dikenali. Syafiq masih cuba berbaik dgn Annisa.

Episod 58
Puan Hayati dapat rasakan yang Karl masih hidup. Rizal terkejut bila dapati ada barang kemas arwah isterinya hilang. Busang terkejut melihat Chelsea tiba-tiba sakit.

Episod 59
Annisa menegur Syafiq kerana tidak fokus dalam kerjanya. Rita takut bila terdengar suara Saleh. Karl cuba melepaskan diri.