Rabu, 17 Oktober 2018

Drama Jodoh-Jodoh Annisa lakonan Izara Aishah dan Aaron Aziz

Bermula 19 Februari, di Slot Tiara Astro, drama Jodoh-Jodoh Annisa bakal ditayangkan selepas drana Cinta Tiada Ganti. Bersiaran selama 100 episod di saluran Astro Prima dan Maya HD pada setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 6 petang. Drama ini merupakan terbitan Global Station Sdn Bhd dan diarahkan oleh Riza Baharudin.

Drama Jodoh-Jodoh Annisa

Para Pelakon

Izara Aishah, Aaron Aziz, Amar Baharin, Raja Afiq, Afiq Muiz, Fatin Afeefa, Rosnah Johari, Liza Abdullah, Shiqin Kamal, Fizz Fairuz, Fikhree Bakar, Syeera Aziz, Daniella Sya, Adam Corrie, Hilal Azman, Shah Rezza, Azhar Amir, Ekin Kamarudin.

Sinopsis Jodoh-Jodoh Annisa

Majlis pernikahan Annisa bermula. Rykarl dan orang-orang kuat Dato Azhar semua berteka-teki tentang siapakah yang akan menjadi CEO baru F3. Annisa tidak mengerti kenapa dia perlu bernikah.

Dato Azhar dirawat di wad kecemasan dan mungkin perlukan pembedahan. Karl tidak mahu Annisa berada di hospital kerana dia penyebab Azhar sakit. Annisa buntu dan rasa bersalah.

Annisa dihalau daripada hospital atas arahan Rykarl. Dr Ishak berjanji akan menolong Annisa. Annisa terpaksa menumpang rumah Sheila buat sementara waktu. Annisa tidak dibenarkan pulang ke rumah.

Gambar Pelakon

Drama Jodoh-Jodoh Annisa

Drama Jodoh-Jodoh Annisa

Drama Jodoh-Jodoh Annisa

Ikutikan kesudahan drama Jodoh-Jodoh Annisa ini di slot Tiara Astro Ria pada setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 6 petang.